SMIT Riooltechniek

Zoekt u een afvoerspecialist in Zoetermeer? Welkom bij SMIT Riooltechniek!

Zoeken naar een goedkope afvoerspecialist in Zoetermeer kan je duur komen te staan!

Stel je voor: Het is weekend en over een uurtje zal de eerste visite binnendruppelen. Je werk nog even de laatste afwas weg. Je trekt de stop uit de gootsteen, maar helaas. Het water blijft staan. Dat houdt in; de rest van de dag geen glas meer afspoelen. Gelukkig heb je nog een vaatwasser. Die doet er wat langer over, maar met een kort programma red je het net.

Een half uurtje later pompt de vaatwasser af. De afvoerslang van de vaatwasser is gekoppeld aan het sifon van de keuken. Het afvalwater wordt door de vaatwasser richting het sifon van de gootsteenafvoer gepompt en stuit daar op een verstopte keukenafvoer. De spoelbak van de keuken stond namelijk al vol water.

Het waterpeil in de wasbak stijgt en loopt over de rand, het aanrecht op. Het water begint over het aanrechtblad de keuken in te lekken en voor je het weet, staat de vloer blank. Op dat moment kom je aanlopen en overziet het drama wat zich voor je neus afspeelt. Je grijpt naar je telefoon en zoekt naar iets met “spoed”, “loodgieter”, “keuken”, “afvoer” en “Zoetermeer”. Oh ja, we letten op de kleintjes, dus voegen we er ook “Goedkoop” aan toe. Je klikt de bovenste aan en als snel heb je iemand aan de telefoon, die jou belooft om je voor een klein bedrag van alle ellende af te helpen. Een week later heb je nog geen goede oplossing en ben je heel veel geld lichter. Je bespreekt je fiasco met je omgeving en krijgt een tip: Bel SMIT Riooltechniek eens. Dé afvoer en rioolspecialist van Zoetermeer.
Niet de goedkoopste, maar wel de beste. Niet alleen de prijs is van belang in dit soort kwesties.

Is de prijs van een rioolspecialist doorslaggevend?

Een afvoerspecialist inhuren is niet zoiets als een Quooker of koffiemachine kopen, die je bij verschillende winkels vind. Als je een afvoerspecialist in Zoetermeer zoekt, is betrouwbaarheid, kundigheid en hoe je als klant behandeld wordt, misschien wel belangrijker al de prijs.

SMIT Riooltechniek is strak georganiseerd. Onze mensen worden door een ervaren vakman opgeleid. Minimaal een half jaar lopen leerlingen mee met de oude vakman. We hebben een eigen trainingsmethode ontwikkeld, waarmee de junior- afvoerspecialist alle benodigde kennis op doet om klanten van SMIT Riooltechniek goed te kunnen helpen en informeren.

SMIT Riooltechniek wil de vernieuwende afvoerspecialist zijn. Vanaf dat u onze planning belt, tot uiteindelijk de financiële afhandeling willen wij onze klanten positief verrassen. U wordt vriendelijk te woord gestaan, wij helpen u snel, hebben vriendelijke en betrouwbare monteurs met een professionele uitstraling. U krijgt 3 maanden garantie* op onze werkzaamheden.

SMIT Riooltechniek is dé afvoerspecialist voor Zoetermeer. Wij bieden een breed pakket aan diensten binnen Zoetermeer. Wij zijn al jaren kind aan huis in Zoetermeer, we kennen de wijken en de daarbij behorende afvoerproblemen. Verzakte riolen en afgebroken rioolbuizen in Zoetermeer Rokkeveen, verzakte keukenafvoeren in Zoetermeer Noordhove, rioleringen afgebroken door druk van boomwortels in de wijk Seghwaert. De vochtige kruipruimte in Zoetermeer Oosterheem,  de kleigrond in Zoetermeer Meerzicht, verstopte dakgoten in Zoetermeer Buytenwegh. Geen afvoerprobleem is ons onbekend.

SMIT Riooltechniek, een vertrouwd gezicht in Zoetermeer!

Het is toch heerlijk om een vertrouwde afvoerspecialist binnen Zoetermeer te hebben die de weg weet en een goede naam hoog te houden heeft, daar vertrouw je toch je rioolprobleem aan toe? Wij kijken niet op van een vieze klus, begrijpen dat de klus met spoed moet worden uitgevoerd. Wij snappen dat goede recensies en aanbevelingen van groot belang zijn. Wij willen de snelste en de beste rioolspecialist van Zoetermeer en omgeving blijven. Want daar staan we om bekend.

Het mooie van de service van SMIT Riooltechniek is dat SMIT alles in eigen beheer uitvoert. Hakken, breken, zagen, inspecteren, ontstoppen, reinigen, vernieuwen, repareren, afdichten, timmeren, herstellen. Wij lossen uw probleem van A tot Z zelf op. Waarom? Omdat we dan zeker weten dat het goed gaat! Totaaloplossingen van niveau noemen we dat.