Riool verstopt? Wij bieden (Spoed) rioolontstopping:

24 Uur Per Dag, 7 Dagen Per Week

Dus ook op zaterdag of zondag. Of het nu gaat om een spoedgeval als een verstopt riool, een lekkage of breuk, onze klanten krijgen de beste service tegen een eerlijke prijs. Bovendien bieden wij 3 maanden garantie en een passend advies.

Afvoer Verstopt? Lekkage? Overstroming?

Geen paniek, bel Smit Riooltechniek! U wordt altijd persoonlijk te woord gestaan. Wij hebben 20 jaar ervaring in rioolontstopping, rioolreiniging en het oplossen van langslepende rioolproblemen. Onze spoedservice is ingericht op snel reageren, creatief oplossen en terugkoppelen aan onze klanten.

Onze methode; 100% effectief

Bij SMIT Riooltechniek gebruiken we 2 methodes;

Hoge-waterdruk reiniging & Mechanisch uitfrezen

De meest voorkomende methode is mechanisch uitfrezen van een afvoer. Door middel van een stalen spiraal waar verschillende koppen op gezet kunnen worden, frezen wij uw afvoer of riolering weer tot de oorspronkelijke diameter. Tijdens het terugdraaien van het spiraal spoelen wij met water, waardoor vuil wordt afgevoerd en de veer of het spiraal schoon uit de buis komt. Na afloop is de afvoer schoon en ruimen wij de rommel op.

In sommige gevallen kiezen wij voor hoge-waterdruk reiniging. Bijvoorbeeld als een stelsel vol met zand zit, of erg lang is. Maar over het algemeen is mechanisch uitfrezen effectief, snel en schoon. In de meeste gevallen heeft dat onze voorkeur.

Waarom SMIT Riooltechniek?

  • Nette vakmannen met een degelijke opleiding en verstand van zaken
  • Goed gereedschap, moderne apparatuur
  • Ingericht op snel handelen
  • Wij denken in oplossingen
  • Goede manieren, prettig in de omgang
  • Snel, flexibel, met spoed inzetbaar
  • Altijd iemand aan de lijn. Geen boodschappendienst
  • Betaalbaar

Het (riool) water tot aan de lippen?

SMIT Riooltechniek. Ingericht op spoedservice. Of het nu het volledige riool is wat verstopt zit, of alleen een losse afvoer die niet helemaal lekker meer loopt. Of het water van de trap af gutst, of de wastafel in de badkamer iets minder lekker loopt. Of we nu met grof geweld, zwaailampen en hogedrukslangen aan de gang moeten, of met een elektrische ontstoppingsveer. Het maakt niet uit. SMIT Riooltechniek is bij ieder riool of afvoerprobleem een hele slimme zet!

Afvoer ontstoppen Zoetermeer

Wilt u eerst zelf proberen uw lekkage of overstroming op te lossen? Kijk dan bij onze tips en trucs voor het ontstoppen van uw afvoer.