Geen tijd om te lezen, maar direct meer informatie over:

Rioolontstopping
Camera inspectie
Stankonderzoek
Afvoer ontstoppen
Repareren en vernieuwen
Offerte aanvraag

SMIT Riooltechniek diensten rioolontstopping camera inspectie stankonderzoek

Rioolontstopping

Wilt u uw verstopte riolering snel, schoon, netjes en betaalbaar opgelost hebben? Onze vakkundige mensen gaan dagelijks met goed gereedschap en moderne apparatuur op pad met één doel. U als klant aangenaam verrassen!

 

 

Camera inspectie

Niet alleen oplossen en hopen op een goede afloop, maar ook de oorzaak achterhalen. Met onze geavanceerde rioolcamera kunnen wij niet alleen een verzakking, breuk of ander rioolprobleem superscherp in beeld brengen, maar ook bovengronds tot op de centimeter nauwkeurig opsporen.

 

Stankonderzoek

Geen paniek, bel Smit Riooltechniek! U wordt altijd persoonlijk te woord gestaan. Wij hebben 20 jaar ervaring in rioolontstopping, rioolreiniging en het oplossen van langslepende rioolproblemen. Onze spoedservice is ingericht op snel reageren, creatief oplossen en terugkoppelen aan onze klanten.

 

Afvoer ontstoppen

Dagelijks ontstoppen wij tientallen afvoeren. Wastafels, doucheputjes, gootsteen afvoeren, CV afvoeren, noem maar op. Voor iedere maat buis, voor iedere soort afvoer, hebben wij een passende oplossing in huis. Bovendien bieden wij 3 maanden garantie en altijd een passend advies.

Repareren en vernieuwen

Wie kunt u beter uw riool laten repareren of vernieuwen dan degene die de hele dag ziet hoe het niet moet? SMIT Riooltechniek maakt gebruik van topmerken. Wij monteren uw riool naar Europese normen, zodat u echt kunt vergeten dat u een riolering heeft.

 

Offerte aanvraag

U bent van plan om uw riolering te laten vervangen, repareren of vernieuwen? Of u heeft interesse in een stankonderzoek of camera inspectie?Ook onze binnendienst is op de werkvloer grootgebracht. Onze vakmannen bieden u graag een vrijblijvende offerte aan.