Ga voor zekerheid met een Camera Inspectie van uw (Riool)Probleem

Een goed riool geeft bij normaal gebruik nooit problemen

SMIT Riooltechniek staat voor de lange termijn oplossing. Niet alleen even snel ontstoppen, maar echt even stilstaan bij het probleem. Proberen de oorzaak van een probleem te achterhalen, voordat een klant in korte tijd weer voor een rioolprobleem komt te staan.

Met onze rioolcamera-inspectie heeft u uw rioolprobleem snel in beeld

Als u onverwacht last heeft van een rioolprobleem, wilt u natuurlijk ook weten wat de verstopping heeft veroorzaakt. Voor een kleine meerprijs kunt u ter plekke besluiten een riool-camera-inspectie te laten uitvoeren. Via een willekeurige afvoer gaan wij met onze camera de buis in. Buiten dat u in haarscherp beeld kunt meekijken met onze monteurs, zit u op de tellerstand hoe ver de camera de rioolbuis in gaat.

Onze monteur legt haarfijn uit wat hij zit op het beeldscherm van de rioolcamera. Bijzonderheden worden opgenomen en op een USB stick opgenomen. Ook kan de monteur tijdens de camera inspectie foto’s maken van bijzonderheden die hij aantreft in uw riolering.

Camera Inspectie - Smit Riooltechniek

Wilt u graag precies weten waar uw Riool(Probleem) vandaan komt?

Hoe werkt een rioolinspectie met onze geavanceerde rioolcamera?

Met een professionele rioolcamera voeren wij een uitvoerige rioolinspectie uit waarbij we uw riolering controleren op verzakking, breuk, lekkage of beschadiging. Met een zogenaamde duwstang brengen wij de lens in de buis en volgen zo de weg van het water tot aan de aansluiting op het gemeenteriool. Onderweg kunnen problemen in beeld worden gebracht. Maar dit probleem kunnen wij bovengronds tot op de centimeter nauwkeurig opsporen!

Stel; er is een houten paal door een rioleringsbuis geslagen. Door middel van de camera inspectie zien we met de lens een schuttingpaal door het kapotte riool staan. Met één druk op de knop activeren we de zender in de lens van de camera. Deze zender geeft een signaal af, die met speciale apparatuur bovengronds te volgen is. We kunnen tot op de centimeter nauwkeurig volgen waar de lens precies ligt. Zo kunnen we een kapot riool, verzakt riool of een houten schuttingpaal exact traceren. Ook de diepte is met één knop op te halen.

Door deze geavanceerde combinatie van riool inspectie camera en traceerapparaat, zijn onze monteurs in staat om doelgericht en met zo min mogelijk kosten uw rioolprobleem op te lossen. En dat scheelt u flink in de portemonnee!

Onze rioolspecialisten bieden naast onze geavanceerde camera inspectie een passend advies, of lossen uw rioolproblemen meteen voor u op.

Camera Inspectie Smit Riooltechniek

Naslag Op Usb Stick

Op  verzoek leveren wij onze bevindingen (beelden en rapportage) aan op USB, zodat u altijd een makkelijke kopie bij de hand hebt.

Uw Camera-Inspectie op een USB Stick

Moderne Apparatuur

Smit Riooltechniek maakt gebruik van zodanig moderne apparatuur en professioneel personeel dat we met trots en een gerust hart achter onze garantietermijn van 3 maanden kunnen staan.

Camera Inspectie SMIT Riooltechniek