SMIT Riooltechniek. Uw Zoetermeerse rioolspecialist!

Rioolspecialist een vieze baan? Wat is vies? Wij hebben het meest dankbare beroep van de wereld!

Het toilet tot de rand vol met stinkende brei. Iemand trek de stop uit het bad boven en de derrie spoelt over de rand heen je huis in. Een overstroming waar je met spoed hulp bij nodig hebt. Wat ga je doen?

Je hebt rioolstank uit de meterkast. Om te kijken waar het vandaan komt, trek je het kruipluik open. Een zwerm rioolvliegen, muggen en ander ongedierte komt je tegemoet. De lucht is ondraaglijk. In de kruipruimte staat een laag rioolwater vol larven van vliegen en larven. Wie biedt hulp?

De stenen in je voortuin beginnen te verzakken. Voor je het weet valt er opeens een gat in de bestrating. Kort daarop ontstaat stank in huis, stank in de meterkast, stank op zolder, stank in de gang. De lucht komt uit de open verbinding uit het gebroken riool bij de gevel en trekt via kokers door het hele huis heen. Wie kan met spoed jouw rioolprobleem oplossen?

Spoedhulp bij riool en afvoerproblemen?

Op een rioolprobleem zit niemand te wachten. Het komt nooit op een goed moment. En zie dan maar eens een betrouwbare rioolspecialist te vinden. Zeker in Zoetermeer. Iedere Zoetermeerse loodgieter met spoeddienst zit vol of zit niet te wachten op zo’n vies karwei.

Gelukkig is daar SMIT Riooltechniek. Thuis in Zoetermeer, we kennen de wijken en de daarbij behorende rioolproblemen. Verzakte riolen en afgebroken rioolbuizen in Zoetermeer Rokkeveen, verzakte keukenafvoeren in Zoetermeer Noordhove, rioleringen afgebroken door druk van boomwortels in de wijk Seghwaert. De vochtige kruipruimte in Zoetermeer Oosterheem,  de kleigrond in Zoetermeer Meerzicht, verstopte dakgoten in Zoetermeer Buytenwegh. Geen rioolprobleem is ons onbekend.

SMIT Riooltechniek, een vertrouwd gezicht in Zoetermeer!

Het is toch heerlijk om een vertrouwde rioolspecialist binnen Zoetermeer te hebben die de weg weet en een goede naam hoog te houden heeft, daar vertrouw je toch je rioolprobleem aan toe? Wij kijken niet op van een vieze klus, begrijpen dat de klus met spoed moet worden uitgevoerd. Wij snappen dat goede recensies en aanbevelingen van groot belang zijn. Wij willen de snelste en de beste rioolspecialisten van Zoetermeer en omgeving blijven. Want daar staan we om bekend.

Het mooie van de service van SMIT Riooltechniek is dat SMIT alles in eigen beheer uitvoert. Hakken, breken, zagen, inspecteren, ontstoppen, reinigen, vernieuwen, repareren, afdichten, timmeren, herstellen. Wij lossen uw probleem van A tot Z zelf op. Waarom? Omdat we dan zeker weten dat het goed gaat! Totaaloplossingen van niveau noemen we dat.