Riool verzakt of kapot? U wilt uw riolering zo snel mogelijk laten repareren en herstellen? Wij bieden snel (Spoed) hulp bij rioolbreuk.

Is uw riool verzakt of afgebroken? Heeft u met spoed hulp nodig bij een ander rioolprobleem?
Wacht niet te lang en neem direct contact op!

Nooit afhankelijk van anderen, wij hebben alles zelf!

Alles wat we meerdere keren per jaar moeten huren, kopen we. Dit om reistijd te besparen naar het verhuurbedrijf en sneller te kunnen handelen. Ook zijn we van inhuren van hulp afgestapt. Gewoon omdat we nergens service vinden die 100% aansluit bij wat wij onze klanten willen bieden. Daarom hebben wij zelf graafmachinisten opgeleid. Zelf stratenmakers en loodgieters in dienst. Bij SMIT riooltechniek streven we ernaar om de medewerkers voortdurend op te leiden, waardoor we alleen nog echte allround specialisten op de weg hebben.
Een greep uit ons materieel:

  • Trilplaten
  • Trilstampers
  • Diamant gatenzagen
  • Motorslijpers
  • Aanhangwagens
  • Laser-apparatuur

Alles uit handen nemen en oplossen. Dat is wat onze klanten van ons mogen verwachten!

SMIT Riooltechniek gaat voor de lange termijn oplossing. Natuurlijk levert jaarlijks ‘doorprikken’ meer op dan maar één keer over de vloer komen. Maar SMIT gaat voor gunning. Wij willen tijdens een verjaardag een positief onderwerp van gesprek zijn. Wij willen dat u vertelt aan uw vrienden, buren en collega’s dat u door de mensen van SMIT zo goed en fijn geholpen bent. Dat is voor ons een manier om klanten te krijgen en onze goede naam hoog te houden.

Waarom SMIT Riooltechniek voor reparatie of herstellen van uw riolering ?

Onze ontstoppingsdienst wordt dagelijks geconfronteerd met foutjes in aanleg. Deze eenvoudige fouten kunnen grote gevolgen hebben.
Een verbinding waarbij te veel lijm is gebruikt kan al een opstaande rand veroorzaken waarachter vuil blijft hangen. Het begin van een verstopping. Een buis doorzagen en geen schuurpapiertje langs de zaagsnede halen? Dat resulteert in kleine scherpe randjes, waarachter vuil kan blijven hangen. Een buis aanleggen veengrond? Grote kans dat uw rioolbuis kapot gaat doordat deze verzakt. Besparen op beugels waardoor je maanden later met een rioolbreuk zit.

Riool reparatie herstellen herstel repareren

Wie kan je riool beter repareren of herstellen dan degene die iedere dag ziet hoe het niet moet?

Uiteraard houden wij de Europese regelgeving aan. Binnen NEN 3216 staan de voorschriften voor aanleg van binnenriolering omschreven. Welke diameter buis is ideaal in combinatie met het soort vervuiling? Waar mogen haakse bochten wél en waar juist niet? Hartstikke handig. Maar er staat niet omschreven hoe je om een bestaande gasleiding heen moet werken. Wanneer je onder een fundering door moet en wanneer je een nieuwe doorvoer moet boren. Hoe je een rioolbreuk in een betonnen balk moet herstellen zonder een halve muur af te breken.

Richtlijnen houden we aan. Maar voor de rest telt de ervaring. En die hebben we genoeg! Dagelijks werken wij met 3 ploegen aan binnen en buitenrioleringen door heel Zuid Holland. En het mooie is; als SMIT Riooltechniek is geweest, hoeven we nooit meer terug!

Wilt u eerst zelf proberen uw lekkage of overstroming op te lossen? Kijk dan bij onze tips en trucs voor het ontstoppen van uw afvoer.