Offerte aanvraag? SMIT Riooltechniek. Snel, overzichtelijk, transparant.

Snel schakelen. Dat is ons ding.

Maar weinig mensen kijken uit naar de aanschaf van een nieuwe riolering. Als het werkt, dan werkt het. Als het niet meer werkt, zit je ook meteen met een flink probleem en is iedere dag wachten, een dag te veel. Ons team is ingericht op snel schakelen. Vanaf het eerste bezoek, de noodoplossing, de aanvraag, de offerte en het uiteindelijke herstel.

Werkvoorbereiding en buitendienst. Geen kloof, maar hand in hand!

Alle adviezen die onze riooltoppers buiten de deur aan klanten geven, worden digitaal verwerkt. Zodra u als klant de werkbon aftekent, schiet er een kopie naar uw mailbox en naar onze centrale planning. Adviezen worden direct doorgespeeld naar onze werkvoorbereiders, die op hun beurt een kostenindicatie of vrijblijvende offerte opstellen. Zo heeft u vaak binnen 24 uur een (tijdelijke) oplossing, een passend advies en een overzichtelijke, scherpe offerte.

Vrijblijvende offerte SMIT Riooltechniek

Afspraak maken voor een vrijblijvende aanvraag? Klik hier voor onze contactpagina.

Wie het kleine niet eert…

Of het nu om een kleine reparatie gaat of om een groot riool- renovatieproject, bij SMIT Riooltechniek is iedere klus even welkom. Onze mannen zijn gek op hun vak. Juist omdat het zo afwisselend is. Soms zijn we een uurtje bezig met het opnieuw indelen van een keukenkastje of het vervangen van een sifon. Andere keren zijn we een hele dag bezig met het vervangen van een riolering in een kruipruimte. Maar ook staan we soms weken op een project, om bijvoorbeeld een groot verzamelriool te vervangen.

Een kostenindicatie op afstand? Geen probleem!

Gemak dient de mens. Aan de hand van foto’s of een duidelijke omschrijving kunnen wij voor de kleinere klussen ook zonder bezoek een vrijblijvende indicatie opstellen. Daarom kunt uw aanvraag met foto’s en uitleg mailen, Whatsappen of Facebooken. Nét wat voor u het makkelijkst is. Onze werkvoorbereider maakt aan de hand van de geleverde informatie een helder overzicht van de verwachtte kosten.

Afspraak = afspraak!

Niet alles wat in de grond zit, is van te voren in te schatten. Ook daar zijn we al tijdens de offerte aanvraag eerlijk over. Onze klanten weten daarom precies waar de onzekere momenten binnen een renovatie of reparatie liggen. Op die momenten houden wij onze klanten goed op de hoogte over de voortgang van de werkzaamheden. SMIT Riooltechniek laat haar klanten met een goed en gerust gevoel achter. Dat is uiteindelijk het grote doel.

SMIT Riooltechniek offerte aanvraag
Offerte aanvraag tevreden klanten

Twee rechterhanden en een bus vol top-gereedschap!

Er zijn twee dingen waar we bij SMIT Riooltechniek niet op bezuinigen; mensen en gereedschap. Dagelijks in weer, wind, water, zand en blubber aan het werk.  Daarom moeten onze mannen en hun machines tegen een stootje kunnen.

NTR 3216 & NEN 3215

Smit Riooltechniek installeert volgens europese afspraken die zijn vastgelegd in NTR 3216 & NEN 3215. Zo bent u altijd verzekerd van een degelijk en probleemloos systeem. Daarom zijn wij ook aangesloten bij UNETO VNI, de branchevereniging voor het technisch Installatiebedrijf.

SMIT Riooltechniek offerte aanvraag