Toilet verstopt in Boskoop, Hazerswoude of Waddinxveen? Geen paniek! SMIT Riooltechniek is altijd in de buurt!

Uw toilet verstopt in Boskoop, Hazerswoude of Waddinxveen? Wij maken van uw probleem onze uitdaging!

De meeste mensen kunnen een afvoer nog zelf uit elkaar draaien en schoonmaken. Een doucheputje uit elkaar halen en schoonmaken, dat is allemaal niet zo moeilijk. Dat is bij een toilet toch een ander verhaal. Want wie niet dagelijks bezig is met monteren van sanitair, moet wel lef hebben om een verstopping van het toilet zelf te gaan verhelpen.
Als de pot tot aan de rand vol staat. Wat ga je doen? Het wordt een vieze smeerboel, er is kans op schade, het probleem wordt misschien alleen maar erger!

 

Wat doe je op je werk? Een toilet ontstoppen??

Het imago rondom de moderne ontstopper, kan best een boost gebruiken. De meeste mensen zien nog steeds een man met afgezakte spijkerbroek, die de zwarte spetters in zijn gezicht heeft, koffie drinkt met vieze handen en zijn mond afveegt met de achterkant van zijn hand, nadat hij uw toilet heeft kunnen ontstoppen. Ongetwijfeld is dit  ‘type’ nog niet uitgestorven, maar dan heeft u toch echt de verkeerde ‘specialist’ gebeld. In ieder geval niet één uit de buurt. Woon je in Waddinxveen? Kies dan een vakman uit de buurt van Waddinxveen!

SMIT Riooltechniek heeft alles in huis om uw toiletverstopping snel en schoon op te lossen!

Onze mensen zijn opgeleid om netjes en schoon te werken. Door onze methode van mechanisch uitfrezen en spoelen tegelijkertijd, komt ons gereedschap keurig schoon uit het riool. Na afloop monteren we het losgekoppelde sanitair weer netjes terug en maken de boel met een sopje schoon. In sommige gevallen laten we het schoner achter dan dat we het hebben aangetroffen. Dat is ook wel een beetje onze missie; iedere klant aangenaam verrassen. Vanaf uw eerste contact, totdat u onze monteur zijn gewassen hand schudt na afloop van de klus. SMIT Riooltechniek. Dé rioolspecialist van Boskoop. Gevestigd op ITC Terrein Hazerswoude-dorp.

SMIT Riooltechniek, een vertrouwd gezicht in Boskoop, Hazerswoude en Waddinxveen!

Het is toch heerlijk om een vertrouwde afvoerspecialist binnen Boskoop Waddinxveen en Hazerswoude te hebben die de weg weet en een goede naam hoog te houden heeft, daar vertrouw je toch je verstopte toilet aan toe? Wij kennen de veengrond gebieden in Waddinxveen, maar we weten ook waar je geen schep in de grond krijgt door dikke klei, in datzelfde Waddinxveen. In Boskoop zakt alles weg, daar moet je dus bij de aanleg of renovatie van een riolering al rekening mee houden. Hazerswoude kent nog veel oude huizen. Soms loop je daar van put naar put en blijf je zoeken naar hoe het riool loopt. Prettig als de specialist bij jou over de vloer komt voor een verstopt toilet en hij jou omgeving en situatie kent. Dat scheelt onderaan de streep gewoon geld!

Afvoer verstopt Zoetermeer