Dé riool en afvoerspecialist in Rotterdam en omstreken!

Rotterdammers voor Rotterdammers, hand in hand!

Ergens in een kleine bovenwoning in de Klein Coolstraat, Rotterdam Noord, werd in het jaar 1976 een kleine afvoerspecialist geboren. Bram Smit. Toen al gek op poep (luiers). Aan de hand van oma leerde hij de stad een beetje kennen. Blijdorp, Bas van der Heijden. Een klein sigarenwinkeltje in de Hoevestraat, waar hij snoepjes kocht bij ‘het ventje’. Aan de hand van oma langs de Noordsingel naar de stad om  punkers te kijken op de betonnen trappen naast de Coolsingel.

Eens een Rotterdammer, altijd een Rotterdammer.

Nu, ruim 40 jaar na dato, rijdt diezelfde Bram met zijn ontstoppingsbus door Rotterdam om de meest uiteenlopende afvoer en rioolproblemen op te lossen. In zijn jonge jaren is hij door ‘het riool’ geverfd. Een spoor van tevreden klanten laat hij achter zich. Zijn doel; van iedere klant een fan maken. Hoe? Door zijn klanten te verrassen met echte service. Een schone en effectieve manier om afvoeren te ontstoppen en rioleringen te reinigen. Door de rommel op te ruimen. Met goede adviezen, een vriendelijk woord en op z’n Rotterdams; afspraak is afspraak.

Een heel team vakgekken staat dagelijks voor u klaar!

De droom van Bram zette door. In drie jaar tijd zette hij van één afvoerspecialist, een heel team vakgekken op de weg. Een hecht team dat dagelijks bezig is met oplossen van rioolproblemen zoals verstopte afvoeren, afgebroken rioleringen, camera-inspecties, stankonderzoeken en het vervangen van oude rioolbuizen. Bram’s team heeft één groot gezamenlijk doel; Niet lullen maar poetsen. Oplossen die hap!

Afvoer ontstoppen

  • Snel en schoon
  • 24 /7 service
  • 3 mnd garantie

Camera inspectie

  • Beelden opgestuurd
  • Haarscherp beeld
  • Meteen traceren

Stankonderzoek

  • Directe aanpak
  • Meteen resultaat
  • Een passend advies

Repareren & vervangen

Zoekt u een riool en afvoerspecialist die van uw probleem zijn uitdaging maakt? SMIT Riooltechniek Rotterdam!

SMIT Riooltechniek Rotterdam afvoer verstopt

100% effectief, 3 mnd garantie!

Met een elektrische ontstoppingsveer frezen wij een verstopte afvoerbuis schoon. Daarna spoelen wij het los gefreesde vuil weg, waardoor wij de veer weer schoon kunnen terughalen. Vervolgens monteren wij het sanitair weer netjes terug en worden de buizen uitvoerig getest of met een camera geïnspecteerd. Dus, zoekt u een riool en afvoerspecialist in Rotterdam? SMIT Riooltechniek!

Oplossen die hap!

Vertrekken zonder oplossing of goed advies? Dus niet bij ons! Wij garanderen dat we onze klanten niet in de kou laten staan, ook al kunnen we een probleem met de riolering misschien niet direct oplossen. Wij zorgen dus altijd voor een noodoplossing, een overzichtelijk rapport en een eerlijke offerte voor eventuele vervolgwerkzaamheden na een rioolprobleem.

SMIT Riooltechniek rioolprobleemkwijt afvoer verstopt riool tevreden klanten