Afvoer verstopt in Zoetermeer? Geen paniek! SMIT Riooltechniek.

Uw afvoer verstopt in Zoetermeer? Wij maken van uw probleem onze uitdaging!

De gootsteen tot de rand vol met vettig afwaswater. De vaatwasser pompt af en het sop-water en de derrie spoelt je keukenkastje in via de boileroverstort. Je denkt misschien dat je een lekkage hebt, maar nee; de afvoer is verstopt! De condensafvoer van je close-in boiler zit lager dan je gootsteen afvoer, waardoor het smerige water achter je keukenkastje loopt, met alle mogelijke schade tot gevolg. Je zit met een probleem en hebt acuut hulp nodig. Wat ga je doen? SMIT Riooltechniek is al jaren de redder in nood binnen Zoetermeer al het gaat om riool en afvoerproblemen.

Kalkresten zorgen voor verstoppingen in een CV afvoer met lekkage tot gevolg.

Een druppelend geluid op de bovenverdieping. Je neemt polshoogte en het blijkt een lekkage aan de cv ketel te zijn. De afvoer is verstopt en het water lekt langs de buizen naar beneden. Wie ga je bellen? Een spoedloodgieter in Zoetermeer? Bel liever de Zoetermeerse afvoerspecialist. Die bieden hulp bij iedere verstopte afvoer in huis.

Zelf rommelen aan een afvoer kan de situatie ook verergeren.

Natte plekken in je mooie witte plafond. Het water in de douche liep de laatste tijd wat minder hard weg nu de afvoer helemaal verstopt is,  heb je geprobeerd met een ijzerdraadje de buis zelf te ontstoppen. Het gevolg; lekkage aan doucheafvoer of doucheput. Kijk op onze pagina tips en trucs om te zien wat je zelf kunt doen, maar laat de moeilijkere klus over aan SMIT Riooltechniek. Uw Zoetermeerse afvoerspecialist.

Spoedhulp bij riool en afvoerproblemen?

Op een afvoer probleem zit niemand te wachten. Het komt nooit op een goed moment. En zie dan maar eens een betrouwbare afvoer specialist te vinden. Zeker in Zoetermeer. Iedere Zoetermeerse loodgieter met spoeddienst zit vol of zit niet te wachten op zo’n vies karwei. Bovendien hebben de meeste loodgieters niet de juiste machines om uw afvoerprobleem goed te kunnen oplossen.

Gelukkig is daar SMIT Riooltechniek. Thuis in Zoetermeer, we kennen de wijken en de daarbij behorende afvoerproblemen. Verzakte afvoerbuizen en afgebroken afvoeren in Rokkeveen en in Noordhove, rioleringen afgebroken door druk van boomwortels in de wijk Seghwaert. De vochtige kruipruimte in Zoetermeer Oosterheem,  de kleigrond in Meerzicht, verstopte dakgoten in Zoetermeer Buytenwegh. Geen afvoerprobleem is ons onbekend. Na jarenlange ervaring kunnen wij ons zelf de beste afvoerspecialist van Zoetermeer noemen!

SMIT Riooltechniek, een vertrouwd gezicht in Zoetermeer!

Het is toch heerlijk om een vertrouwde afvoerspecialist binnen Zoetermeer te hebben die de weg weet en een goede naam hoog te houden heeft, daar vertrouw je toch je verstopte afvoer aan toe? Wij kijken niet op van een vieze klus, begrijpen dat de klus met spoed moet worden uitgevoerd. Wij snappen dat goede recensies en aanbevelingen van groot belang zijn. Wij willen de snelste en de beste specialisten op het gebied van afvoerverstoppingen van Zoetermeer en omgeving blijven. Want daar staan we om bekend.

Afvoer verstopt Zoetermeer