Afvoerproblemen in Hazerswoude Dorp? Geen paniek! SMIT Riooltechniek.

Uw afvoer verstopt in Hazerswoude Dorp? Wij maken van uw probleem onze uitdaging!

Weet je nog? De tijd dat je iedere avond je vechtende kinderen uit elkaar moest halen tijdens het afwas ritueel? Dat het sop aan de muur hing, de borden om je oren vlogen en je uiteindelijk zelf met je handen in het hete water zat om de borden schoon te bikken?

Gelukkig hebben we nu vaatwasmachines die het zware werk voor ons doen terwijl wij andere nuttige dingen doen. We hoeven alleen nog maar ruzie te maken over in en uitruimen van de vaatwasser. Totdat de afvoer verstopt raakt. En we met teiltjes water naar het toilet moeten lopen. Dan is het maar wat fijn dat de beste de man die de afvoer ontstoppen kan bij u om de hoek zit; In Hazerswoude Dorp.

Niet alleen een afvoer ontstoppen, maar het totaalpakket bij u om de hoek!

Dagelijks is ons team bezig met het verhelpen van kleine ongemakken. Keuken, douche, toilet, CV afvoer, wasmachine, droger. Iedere afvoer kunnen wij ontstoppen. Maar dat niet alleen. Ook voor het inspecteren van uw riool, een stankonderzoek of problemen met rioolvliegjes kunt u bij SMIT Riooltechniek terecht.

Afvoer verstopt Hazerswoude

Sinds 2017 gevestigd op het ITC terrein in Hazerswoude Dorp

SMIT Riooltechniek werkt hard aan naamsbekendheid in de regio Boskoop en Hazerswoude. Wij kennen de omgeving, zijn bekend met verzakkende veengrond en wat dat met afvoeren en riolering kan doen in de regio Boskoop en Hazerswoude Dorp. Van het ITC terrein in Hazerswoude Dorp rijden wij gemakkelijk en snel aan om onze klanten van allerhande rioolproblemen af te helpen.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  • Afvoer of riool ontstoppen
  • Camera- inspectie en leidingdetectie
  • Stankonderzoek en rioolvliegjes
  • Vrijblijvende offertes
  • Repareren van kapotte rioleringen
  • Vervangen van oude rioolstelsels
  • Graaf en straatwerk

Meer weten? Klik door voor meer informatie: