Afvoer of riolering verstopt in Alphen aan den Rijn?

Een verstopte afvoer of riolering in Alphen aan den Rijn. Daar hoef je toch niet lang mee te blijven zitten?

SMIT Riooltechniek is sinds 3,5 jaar dé riolering en afvoer specialist voor de regio Alphen aan den Rijn. Omdat onze thuisbasis op het ITC terrein in Hazerswoude-Dorp ligt,  bedienen wij onze tevreden klanten door het hele Groene Hart. Ons team trekt er dagelijks op uit, om kleine en grote (riolering) problemen op te lossen. Dus of het nu om een verstopte doucheput gaat of om een afgebroken riolering in de kruipruimte, wij klaren de klus!

Hierom gaan wij voor gunning en mond tot mond reclame:

SMIT Riooltechniek draait op gunning. Doordat we ons verhaal vertellen en dankbaar zijn voor het vertrouwen dat u als klant heeft in onze service. Onze medewerkers zijn dagelijks aan de slag om, ook in Alphen aan den Rijn, klanten positief te verrassen. Meest belangrijk is daarbij dat u, vanaf het moment dat u een opdracht bij ons uitzet, totdat de monteur u de hand drukt, met een goed gevoel achter blijft.

Onze methode: 100% effectief!

Onze ontstoppingsspiralen worden machinaal in een afvoer of riool gedraaid tot aan de hoofdleiding. Doordat punt van het spiraal krom is, schrapt deze als een propellor langs de wand van de buis tijdens het draaien. Op die manier schrapen we het vuil van de buiswand. Daarna wordt een spoelslang aangesloten, waarna we het los gefreesde vuil weg spoelen, zodat we de veer weer schoon terug kunnen halen. Uiteindelijk is het resultaat: Een schone buis zonder rommel!

Afvoer ontstoppen

  • Snel en schoon
  • 24 /7 service
  • 3 mnd garantie
SMIT Riooltechniek Alphen aan den Rijn afvoer ontstoppen

Camera inspectie

  • Beelden opgestuurd
  • Haarscherp beeld
  • Meteen traceren
Camera Inspectie Smit Riooltechniek

Stankonderzoek

  • Directe aanpak
  • Meteen resultaat
  • Een passend advies
Stankonderzoek SMIT Riooltechniek Alphen aan den Rijn

Repareren & vervangen

SMIT Riooltechniek repareren vervangen riolering Alphen aan den Rijn

Vanwege onze lokale bekendheid in Alphen aan den Rijn maken wij van uw rioolprobleem snel onze uitdaging!

Maak van iedere klant een fan!

Uw verstopte afvoer of riolering goed en netjes opgelost? U zult ons vast en zeker aanbevelen bij vrienden, familie of collega’s. Daar gaan we dus voor! Dat doen we niet alleen doordat we ons werk goed doen, maar dus ook door te investeren in vriendelijkheid, flexibiliteit. Van de telefoniste tot aan de monteur die uw probleem verwerkt.

SMIT Riooltechniek afvoer riool verstopt Alphen aan den Rijn Tevreden klant

Oplossen die hap!

Vertrekken zonder oplossing of goed advies? Dus niet bij ons! Wij garanderen dat we onze klanten niet in de kou laten staan, ook al kunnen we een probleem met de riolering misschien niet direct oplossen. Wij zorgen dus altijd voor een noodoplossing, een overzichtelijk rapport en een eerlijke offerte voor eventuele vervolgwerkzaamheden na een rioolprobleem.

SMIT Riooltechniek Alphen aan den Rijn Lokale vakman riool afvoer verstopt