Project: Tijdelijk lokaal, Javastraat, Alphen aan den Rijn

“Kunnen jullie ons helpen met iets dat we nooit eerder hebben gedaan?”

Verplaatsen van een duikelrek, aanpassen van het straatwerk, graven van sleuven voor riolering, water, elektra en data. Voorbereiden voor het plaatsen van het noodlokaal en daarna alles aansluiten en weer netjes afwerken. Wat voor ons? Ja natuurlijk! Onderzoeken, organiseren en communiceren zijn juist onze sterke punten.

Met een goed vooronderzoek besparen we tijd en geld voor de klant

We zijn begonnen met een uitgebreid vooronderzoek. Waar kunnen  we onder de bestaande school aftakken voor water en riolering. Met een rioolcamera hebben we het bestaande riool uit getraceerd en in de kruipkelders een waterleiding gevonden die groot genoeg was om een aftakking op aan te sluiten. We hebben alles op schets gezet en gedeeld met de andere aannemers die water en elektra zouden aansluiten.

 

Samen staan we sterk!

Een korte vergadering, kennis maken en wensen delen. Met de neuzen dezelfde kant op, is het een stuk prettiger werken. De planning kon worden opgesteld en alle betrokken partijen wisten wanneer ze hun werkzaamheden konden starten en moesten afronden.

SMIT Riooltechniek riool aanleggen Alphen aan den Rijn
SMIT Riooltechniek graafwerkzaamheden riool vervangen Alphen aan den Rijn
SMIT Riooltechniek Alphen aan den Rijn nieuw riool aanleggen
SMIT Riooltechniek Alphen aan den Rijn Rioolwerk
SMIT Riooltechniek Alphen aan den Rijn Nieuwe riolering ingraven
SMIT Riooltechniek afzetting rioolwerkzaamheden
SMIT Riooltechniek plaatsen unit door Jan Snel
SMIT Riooltechniek tijdelijk lokaal plaatsen door Jan Snel
SMIT Riooltechniek unit plaatsen Alphen aan den Rijn
SMIT Riooltechniek tijdelijke unit toilet aansluiten
SMIT Riooltechniek 2e deel lokaal Alphen aan den Rijn
SMIT Riooltechniek Noodlokaal staat Alphen aan den Rijn

Afwerken van voorzieningen

Aankomende week wordt het riool aangesloten en komt de installateur voor water, elektra en data. Daarna werken we de leidingen uit het zicht met een geïsoleerde koof. Meteen bestand tegen de winterse kou.

Aanpassen straatwerk

Het straatwerk wordt straks netjes aangepast rondom het noodgebouw. Geen uitstekende delen meer waarover de kinderen kunnen vallen. Veiligheid is zeker op een schoolplein een heel belangrijk punt!

Nieuwe hekken en heggen

Het is best even passen en meten met zo’n tijdelijk gebouw op het schoolplein. Er zijn wat hekken en heggen weggehaald voor de unit. Om het schoolplein weer af te sluiten, zorgen wij dat er nieuwe hekken worden geplaatst. Ook zorgen we voor een nieuwe ligusterhaag.

Met de complimenten van de klant!

Naast dat dit project leerzaam en ontzettend leuk was om te doen, kregen we een mooi compliment van de klant en het bedrijf dat de unit plaatste. We werden bedankt voor de fantastische voorbereiding en samenwerking. Daar doen we het voor!