Peter en Marjan Bakker; “Na 31 jaar Kruijt hangen wij onze plopper en laptop in de wilgen”

J. KRUIJT BV: Een begrip in de regio

Wie kent ons niet in de regio? En dat mag ook wel. Dhr J. Kruijt richtte in 1965 zijn gelijknamige onderneming op. Inmiddels zijn we 57 jaar verder en nog steeds actief in rioleringswerk. Peter en Marjan Bakker namen 31 jaar geleden het stokje over van de oprichter en naamgever van het bedrijf; Dhr J. Kruijt. Onder hun leiding kreeg het bedrijf zijn bekende diep-blauwe kleur. Een indrukwekkende hoeveelheid blauwe voertuigen en machines staan te glimmen in de loods aan de Leeghwaterstraat 1 te Reeuwijk.
Bakker: “We waren op zoek naar een betrouwbare kandidaat die ons mooie bedrijf verder kan laten bloeien. En die hebben we gevonden!”

Aan alles komt een einde, ook aan een carrière.

Peter en Marjan Bakker; “Na 31 jaar met heel veel plezier aan het roer van ons bedrijf te hebben gestaan,  hebben we samen besloten onze plopper en laptop ‘in de wilgen te hangen’. We hebben inmiddels de leeftijd bereikt waarop we het wat rustiger aan willen doen. We willen eens lekker met vakantie, meer tijd vrijmaken voor onze hobby’s en elkaar. Om die reden dragen wij het stokje op onze beurt ook weer over aan de volgende kapitein.

We hebben een klantenkring om trots op te zijn. Die moeten wel in goede handen komen!

Na jarenlang oplossen van rioolproblemen, aanpakken van projecten en ontzorgen, hebben wij een zeer tevreden klantenbestand opgebouwd. En daar zijn we erg zuinig op. Eén van de voorwaarden voor het overdragen van de leiding over J. Kruijt BV, was de zekerheid die wij nodig hadden dat zowel onze trouwe klanten als ons betrokken personeel in goede handen terecht zouden komen. Gelukkig hebben wij de juiste partner gevonden; SMIT Riooltechniek BV uit Hazerswoude-Dorp.

Bekende gezichten en focus op tevreden klanten:

SMIT Riooltechniek BV heeft de focus liggen op tevreden klanten, net zoals dat bij J. Kruijt BV het geval is. Korte lijnen, snel reageren, oplossen. De enige verschillen zitten hem in de omvang; SMIT is iets groter qua hoeveelheid medewerkers. En wat meer digitaal. Planning, werkbonnen, offertes, alles gaat digitaal en papierloos. En dat past geweldig bij de tijd waarin we leven. Onze klanten zullen daar zeker in positieve zin door verrast worden. Bovendien blijven bekende gezichten als Mike en Leen gewoon in beeld om problemen op te lossen.

En dan gaan we eerst eens lekker met vakantie:

De komende maanden staan in het teken van overdragen, verhuizen, samenvoegen van de administraties en moderniseren van planning en werkbonnen.  Per 1 februari 2023 zal SMIT ons pand aan de Leeghwaterstraat 1 te Reeuwijk betrekken. Als iedereen een plekje heeft gevonden, gaan wij eerst maar eens genieten van een welverdiende vakantie.

Bedankt en graag tot ziens!

Namens J. Kruit BV en onze medewerkers, danken wij u hartelijk voor de samenwerking in de afgelopen jaren. Wij wensen u alle goeds en zien de toekomst voor u en SMIT Riooltechniek BV met vertrouwen en plezier tegemoet.

Met vriendelijke groeten, Peter en Marjan Bakker

Tot slot Bram Smit over ‘zijn’ SMIT Riooltechniek BV:

Acht jaar na de start van mijn eigen bedrijf al een overname. Die had ik ook niet helemaal zien aankomen. Maar toen Peter en Marjan Bakker op mijn pad kwamen, vielen de puzzelstukjes op z’n plaats. Wij kampen al een poos met ruimtegebrek en konden geen geschikt pand vinden om in door te groeien.

J. KRUIJT BV heeft de ruimte en de machines die wij nodig hebben om een nieuwe fase in te gaan.

Sinds 2018 richten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt. Onze klanten bestaan uit gemeenten, vastgoedbeheerders en technische installatiebureaus. We hebben onze werkwijze en communicatie helemaal ingericht naar de wensen van onze klanten.

Snel reageren en klanten op de hoogte houden van de voortgang. Werkzaamheden onderbouwen met tekst, foto’s, een advies en mogelijk een prijs voor vervolgwerk. Wij proberen alles zo snel en duidelijk als mogelijk aan te leveren. Wij hopen u als onze nieuwe klant op een positieve manier te verrassen met onze werkwijze.

Wij wensen Peter en Marjan Bakker een mooie tijd samen toe en beloven om zuinig te zijn op dát wat zij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Tot snel!

Groeten, Bram Smit

SMIT Riooltechniek rioolprobleemkwijt afvoer verstopt riool tevreden klanten
SMIT Riooltechniek Rotterdam afvoer verstopt
Riool en afvoertechniek Rotterdam SMIT Riooltechniek

Meer weten over SMIT Riooltechniek? Neem een kijkje op onze website www.smitriooltechniek.nl en lees bijvoorbeeld ‘ons verhaal’ of ons blog; “belevenissen van een vak gek”. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om kennis te maken.

U kunt ons bereiken via 0798200284 of info@smitriooltechniek.nl

Binnendienst SMIT Riooltechniek